Estee Lauder – DayWear BB

IMG_5452

Този BB крем е сравнително нов продукт на марката.  Предлага се в няколко цвята (този е 02) и е доста тъмен. Взех го с идеята да го използвам през лятото, когато кожата потъмнява, за да имам някакво минимално покритие, а в същото време и фактор, който да я предпазва.  Всъщност нямах кой знае какви очаквания, но се оказах изключително приятно изненадана. Крема е страхотен!

А сега малко повече за самото нанасяне:

Необходимо е съвсем малко количество от продукта.  Кремчето не е мазно и много бързо попива, затова аз предпочитам първо да нанеса хидратант (винаги първо слагам такъв, дори и под крем, стига да не е прекалено мазен). След него нанасям и BB по цялото лице. Покритието му е достатъчно, че да не се налага да слагате фон дьо тен отгоре. Разбира се, за пълно покритие ще се наложи такъв или може да пробвате да сложите малко пудра отгоре. Резултатът е страхотен!

Формулата на крема е антиоксидантна и предпазва от свободни радикали. Няма анти ейдж действие. За зимата определено бих взела по-светлия нюанс.  Този крем е едно отлично решение за хора, които не разполагат с много време, а с нанасянето му постигат ефекта на няколко продукта.

Между другото по-евтин вариант е и крема на Garnier (има 3 вида – с анти ейдж ефект, за мазна кожа и такъв с фактор).  Разбира се, има и много други марки които предлагат подобен продукт на по-достъпна цена.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s