Bronze Goddess-Estee Lauder bronzing powder

Преглед на албум
Преглед на албум Преглед на албум Преглед на албум Преглед на албум

Зимата наближава с пълна сила, прекрасният бронзов загар от лятото започва да си отива.. Това обаче не значи, че ние трябва да се откажем от здравословен тен през студените месеци. Малко бронзираща пудра и готово.

Много хора си мислят, че след като е приключил сезона на банските трябва да прекратят употреба на бронзиращи продукти, това обаче не е така .. винаги лек хубав тен изглежда по-добре от бледа кожа, с която изглеждаме по-скоро болнави отколкото привлекателни през студените месеци.

Пудрата която аз използвам цяло лято та чак до сега 🙂 е Estee Lauder от колекция лято 2013.  Тъй като имах старата версия на продукта и много ми харесваше, реших след като свърши да си взема отново. За съжаление бях много разочарована когато разбрах, че формулата е сменена и няма нищо общо със старата. Е притеснявала съм се напразно-за мен този вариант е по-добър, 4 цвята -2 жълтеникави и 2 розови с различна интензивност на цвета.

Моята е 03 Medium deep- тъмният цвят в жълтата гама. На снимките не си личи особено, но изобщо не розовее на кожата(няма оранжев ефект ;)) Разбира се върху по тъмна кожа. Вероятно ако е светъл цвета ще седи оранжева, затова колкото по светла-толкова по светла пудра – 1 до 3 тона по тъмна от естествения.

Ето едно клипче, ако имате тъмна кожа този младеж може много да ви помогне в избора на подходящи продукти 🙂

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s