MAC Mineralize concealer

Преглед на албум
Преглед на албум Преглед на албум

Понякога в търсене на най-доброто покривно средство, това което ще скрие малките несъвършенства купуваме пак и пак .  Опитите в повечето случай обаче остават неуспешни, а парите похарчени. Следвайки същия този принцип и аз искам да открия най-доброто средство :D. Главният проблем, който се опитвам да маскирам са тъмните кръгове под очите и понякога някоя пъпка. Разбира се има дни в които сенките са по-малки и лесни за прикриване, друг път вобще ги няма, а трети почти невъзможно да се скрият.

До момента най-силният помощник за борба с панда ефекта, който работи безотказно за мен е Clinique All about eyes concealer-ревю на продукта тук: https://tlqbva.wordpress.com/2013/05/31/clinique-eyes/. Това е перфектният продукт за мен :).

До минералния concealer MAC стигнах докато търсех нещо по-малко покривно, по-леко като текстура, общо взето за добрите дни.

Покритието на продукта е средно, слива се чудесно с кожата, хидратира. Като минус бих отбелязала, че за мен не е особено траен и се нуждае от корекции през деня.  Апликатора е удобен под формата на четка и става за прецизно нанасяне. Не е особено икономичен, това също е към минусите-доста бързо съм преполовила опаковката(тук Clinique печели 10/10 икономичен и траен).

Общо взето, ако търсите продукт, който да е по-леко покривен, сливащ се с кожата и moisturizing ефект това е.

Ето и клипче с по-подробна информация за коректори и concealer на MAC:

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s