Life Saving Products

Преди 10 дни се събудих с невероятни обриви по лицето.. Цялото червено като домат! Честно казано през живота си не съм имала такива пъпки. Не можете да си представите какво преживях като се видях 😐 . Започнах да се мажа с фенистил, който обаче ама нищо не направи дори май по-зле стана. Наложи се да измисля нещо, което да успокои кожата от невероятния сърбеж ..ужасия. Хич не ми се ходеше на доктор.. Така на бързо в аптеката и ето какво си взех 2 дни и всичко приключи, дали беше алергия или нещо друго няма го!

Никога не съм си представяла, че ще се наложи да се боря с такъв проблем, който освен изключително неестетичен, причинява и изключителен дискомфорт. До сега бях изключителен фен на почистващата вода на Биодерма(и продължавам да бъда), но намерих една интересна алтернатива на Avene-слабо ароматизирана, добре почиства(но според мен след това е добре да се изплакне лицето с вода). В комбинация с фактор крем+ крема на La Roche-Posay, който има доста интересна опаковка не по форма, в опаковката крема е поставен в нещо като плик за да е допълнително изолиран+някаква специална клапа, с помощта, на които е изключително подходящ за нетолерантна кожа и също така подходящ за околоочния контур и всекидневна употреба.

За серума на Avene мога да кажа, че наистина е страшно хидратиращ, не е мазен и в комбинация с другите продукти има страхотен ефект(използвам го след почистване вечер). Продължавам да ги изполвам в същата комбинация и стигнах до извод, че въпреки скъпите кремове, които се борят с различни външни фактори, възраст и тн. кожата просто има нужда от малко почивка и добра хидратация. Продукти, които да я накарат отново да „диша“!

2015/02/img_5524.jpg

IMG_5409

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s